Tarieven

Wilt u zeker zijn van een representatieve tekst? Pen Zoekt Papier beschikt over ruime ervaring met alle tekstuele genres. Van persberichten tot interviews. Van folders tot bedrijfsreportages. En uiteraard websiteteksten, die uw vindbaarheid in Google (zoekmachineoptimalisatie) vergroten. Pen Zoekt Papier garandeert optimale kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Niet alleen voor een volledige opdracht, maar ook voor een laatste blik op uw tekst bent u bij Pen Zoekt Papier aan het juiste adres. Hoe goed uw collega ook kan schrijven, in zelfgemaakte teksten zijn vrijwel altijd stijltechnische foutjes te vinden. Eindcontrole brengt u de zekerheid van een representatief eindresultaat. Op het gebied van eindredactie – controle en aanpassing – hanteren wij lage tarieven, zodat dit voor u geen obstakel mag zijn. En zeg nou zelf: u wilt toch niet dat uw potentiële klant u kan betrappen op kolderieke grammaticafoutjes?

Voor terugkerende opdrachten, bijzonder maatwerk en vaste partnerships zijn onderstaande tarieven niet van toepassing. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

STANDAARDTARIEVEN TEKSTWERK

Bedrijfsreportage
Per pagina: 60 euro

Interviews en reportages
Per pagina: 65 euro

Advertorial
Per pagina: 40 euro

Websiteteksten
Representatieve teksten per pagina: 45 euro
SEO-teksten per pagina: 25 euro
Terugkerende onderhoudswerkzaamheden: op aanvraag (maatwerk)

Persberichten
Per bericht: 40 euro

Nieuwsbrieven en mailings
Per pagina: 35 euro

Folders en brochures
Per pagina: 50 euro

Bijzondere uitgaven (jubileumboeken, bewaargidsen etc.)
Totaalprijs: afhankelijk van paginagrootte, opmaak en aantal bladzijden

Corrigeren, bewerken en herschrijven:
Corrigeren:        5 euro per pagina            Herstellen grammaticale fouten
Herschrijven:    10 euro per pagina           Aangeleverde tekst wordt herschreven

 

Tussenpersoon
Pen Zoekt Papier beschikt over een groot arsenaal aan contacten met fotografen, webdesigners, vormgevers en drukkerijen. Zoekt u een specialist en wilt u een onafhankelijk advies? Pen Zoekt Papier kan als tussenpersoon fungeren. Daarnaast kunt u uw opdracht aan ons uitbesteden. Wij zorgen in dat geval voor een optimaal eindproduct, dat honderd procent naar wens is.

Geef een reactie