Heracles Magazine

On 11 december 2012

Voor de volgende editie van Heracles Magazine heeft Pen Zoekt Papier wederom een aanzienlijke bijdrage geleverd. Zo krijgen de supporters een indringend interview met Christian Dorda te lezen. De Duitse linksback revancheert zich binnen de Twentse regiogrenzen van lang blessureleed. Daarnaast een eerste kennismaking met Ajax-huurling Geoffrey Castillion en de bijzondere hereniging van assistent-trainer John Stegeman. Bovendien interviewden we enkele spelers en materiaalverzorger Arnold Meijer over hun kerstplannen. Hieronder een kleine greep uit het magazine:

Christian Dorda:
“In Duitsland hoorde ik van de doktoren dat de kans vijftig procent was dat ik nooit meer kon voetballen. Het komt als een mokerslag aan, als je al van kinds af aan een droom najaagt en dan zo’n bericht krijgt.”

Geoffrey Castillion:
“Ajax is een topclub. Het is er nooit rustig. En als spits krijg je nauwelijks tijd. Zo werk dat nou eenmaal. Ik heb veel spitsen zien mislukken bij Ajax, die ergens anders vervolgens aan de lopende band scoorden. Mijn ambitie is echter nog steeds de top bereiken.”

John Stegeman:
“Ik had net m’n Trainer Coach 1-diploma behaald, toen de voorzitter en Hendrie me opbelden met de vraag of ik geïnteresseerd was hier aan de slag te gaan. Ik zei zonder aarzeling: ‘Voorzitter, ik kom eraan.’”

Heracles Magazine valt tussen kerst en oudejaarsdag op de deurmat van de seizoenkaarthouders van de Almelose Eredivisionist.

Comments are closed.